015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

Ontslag – wat nu in Alphen aan den Rijn?

Ontslag is een verzamelnaam voor manieren waarop een dienstverband beëindigd kan worden. In Nederland zijn er, volgende de wet, vier manieren waarop men ontslag kan krijgen, namelijk:

  • Door opzegging van het arbeidscontract, via het UWV Werkbedrijf
  • Door een uitspraak tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst door de kantonrechter
  • Door beëindiging van het arbeidscontract van rechtswege
  • Ontslag met wederzijdse goedkeuring

Ontslag krijgen of iemand ontslaan is altijd een vervelende gebeurtenis. Wat te doen bij ontslag? Door het beëindigen van het dienstverband breekt een onzekere periode aan en dit kan grote gevolgen hebben voor de werknemer. Omdat er veel regels gemoeid gaan met het arbeidsrecht, kan het soms interessant zijn advies in te winnen over het ontslag. Voor zowel werkgevers als werknemers staan wij klaar om antwoord te geven op alle vragen omtrent ontslag.

Juridische hulp bij ontslag

Woont of werkt u in de regio van Alphen aan den Rijn en heeft u als werknemer ontslag gekregen of weet u niet wat te doen bij ontslag op staande voet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze juristen van [bedijfsnaam] bieden u graag rechtsbijstand bij ontslag. Ook ondersteunen wij werkgevers in kwesties rondom ontslag. Wilt u meer weten over welke rechten of plichten u heeft als werknemer of werkgever bij (mogelijk) ontslag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 - 666 74 12.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging