015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

Alles over het contractenrecht Alphen aan den Rijn

Iedere onderneming krijgt te maken met het arbeidsrecht én het contractenrecht. Bij het runnen van een bedrijf komt immers veel kijken. Denk bijvoorbeeld maar aan de verschillende partijen waar u afspraken mee moet maken.

Arbeidsovereenkomst opstellen

Om toekomstige problemen en conflicten te voorkomen is het belangrijk om met de betreffende partijen goede afspraken te maken en deze goed vast te laten leggen in een arbeidsovereenkomst of samenwerkingsovereenkomst. Hier komt het contractenrecht om de hoek kijken. Of het nu gaat om een controleren van een samenwerkingscontract, het opstellen van algemene voorwaarden of het opstellen van een goed arbeidscontract, wij helpen u graag met alle zaken omtrent het contractenrecht.

Contractenrecht voor de particulier

Ook als particulier krijgt u regelmatig te maken met het contractenrecht. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst, een koopcontract of een huurovereenkomst. Heeft u een conflict met uw contractpartner? Dan kan het interessant zijn om een jurist in te schakelen die met u uw mogelijkheden kan bekijken. De juristen van Corbeij Juridisch Advies staan graag voor u klaar.

Woont u in Alphen aan den Rijn of in de omgeving van Alphen aan den Rijn en wilt u meer weten over uw rechten en plichten omtrent contractenrecht? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 015 - 666 74 12.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging