015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

Arbeidsongeschiktheid in Alphen aan den Rijn

U kunt arbeidsongeschikt raken door een ziekte of handicap waardoor u uw werkzaamheden helemaal of gedeeltelijk niet meer kunt uitvoeren. Dit kan grote gevolgen hebben op uw leven. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel. Bent u in een dergelijke situatie terecht gekomen? Dan wilt u waarschijnlijk weten wat uw rechten en plichten zijn omtrent arbeidsongeschiktheid. Bent u arbeidsongeschikt geraakt door toedoen van een ander? Dan kunt u de andere persoon verantwoordelijk stellen voor alle geleden schade. Is dit het geval? Dan is het noodzakelijk een jurist in te schakelen om u te helpen bij het juridische proces.

Arbeidsongeschiktheid en het UWV

Bent u arbeidsongeschikt? Dan staan onze juristen in de regio Alphen aan den Rijn graag voor u klaar om u te vertellen hoe u het beste kan handelen. Daarnaast zullen wij met u de juridische mogelijkheden bekijken om ervoor te zorgen dat u kunt blijven werken. Daarnaast zal het UWV de mate van arbeidsongeschiktheid bepalen. Bent u namelijk voor meer dan 35% arbeidsongeschikt? Dan komt u in aanmerking voor een WIA-uitkering.

Wilt u meer informatie of hulp bij zaken omtrent arbeidsongeschiktheid in de regio Alphen aan den Rijn? Onze juristen staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 015 - 666 74 12.

 

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging