0172 - 79 90 36

Arbeidsrecht advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

Rechten en plichten werkgever Alphen aan den Rijn

Als werkgever heeft u veel verantwoordelijkheden. U heeft werknemers in dienst die afhankelijk zijn van u als werkgever. U moet zorgen voor de veiligheid op de werkvloer, voor voldoende omzet om uw medewerkers uit te betalen en voor juiste arbeidsomstandigheden. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat u een goede arbeidsovereenkomst opstelt. Afhankelijk van de functie en dus het type contract moet er aan verschillende voorwaarden voldaan worden.

Werkt u volgens CAO, dan zijn er standaard regelingen. Mocht dit niet zo zijn, dan moet u controleren wat u in een arbeidscontract moet opnemen. De arbeidsrecht advocaten van Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn kunnen u helpen met het opstellen van een contract. U kunt ook voor controle van een contract bij ons terecht.

Personeel ontslaan

Overweegt u personeel te ontslaan maar weet u niet welke stappen u moet zetten? Ontslag geven is niet altijd makkelijk. U kunt iemand ontslaan met verschillende redenen, bijvoorbeeld om reden van arbeidsongeschiktheid, maar ook om reden van een verstoorde arbeidsrelatie. Maar hoe regelt u het ontslag? In sommige situaties kan een complexe ontslagprocedure noodzakelijk zijn.

Bij een ontslag tijdens de proeftijd of bij wederzijds goedvinden zijn complexe procedures niet nodig. Als u iemand wilt ontslaan vanwege ziekte of bedrijfseconomische redenen, dan moet u een ontslagvergunning aanvragen bij het UWV. Het UWV zal u wel of geen toestemming geven om uw werknemer te ontslaan.

Juridische hulp bij werknemer ontslaan

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het opstellen van een arbeidscontract of wilt u advies over uw rechten en plichten als werkgever? In Alphen aan den Rijn bent u bij Berntsen Mulder Advocaten aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
 

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Ervaren advocaten met specifieke kennis over het arbeidsrecht
  • Veelzijdig kantoor, goede bereikbaarheid
  • Laagdrempelig en heldere communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging

Menu