015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

Alles over het ontslagrecht Alphen aan den Rijn

Onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. In het ontslagrecht zijn de verschillende wijzen van beëindiging van een arbeidsovereenkomst opgenomen. Werkgevers en werknemers krijgen beide te maken met het ontslagrecht zodra zij een arbeidsovereenkomst met elkaar aangaan. Er kan sprake zijn van een tijdelijk contract of een contract voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van het type contract gelden er verschillende regels. Beëindiging van een arbeidscontract kan dus op twee manieren:

 • einde van rechtswege
 • opzegging van arbeidscontract
 • Als er sprake is van een tijdelijk contract, dan zal het contract eindigen van rechtswege als het contract afloopt. De beëindiging van het contract gaat dus automatisch. Er is geen specifieke handeling voor nodig. De opzegging van een arbeidscontract daarentegen is een bewuste handeling van de werkgever of de werknemer en kan bij een contract voor onbepaalde tijd, maar ook bij een tijdelijk contract voorkomen.

  Uw ontslagspecialist

  Overweegt u een medewerker te ontslaan, maar kent u niet alle regelingen omtrent ontslag? De ontslagjuristen van [bedrijsnaam] in Alphen aan den Rijn zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het ontslagrecht. Wat moet u doen als u een werknemer met een contract voor onbepaalde tijd wilt ontslaan of hoe werkt het als u personeel in hun proeftijd wilt ontslaan. Dit zijn vragen die wij voor u kunnen beantwoorden.

  Kampt u met een andere kwestie? Elke laatste vrijdag van de maand kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over uw situatie.

   

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Werkgebied

  Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

  Hoofdvestiging