015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

Onterecht ontslag aanvechten Alphen aan den Rijn

U kunt ontslagen worden voor veel verschillende redenen. Soms wordt u terecht ontslagen vanwege plotselinge ongeschiktheid of door veelvuldig te laat komen. Het kan echter ook zo zijn dat u onterecht ontslagen wordt. Er kan dan sprake zijn van kennelijk onredelijk ontslag. Hiervan is sprake als:

 • er geen reden is opgegeven voor het ontslag
 • ontslag is gegeven vanwege werkweigering op grond van gewetensbezwaren
 • ontslag is gegeven terwijl er een ontslagverbod gold
 • er ongegronde redenen zijn gegeven voor het ontslag
 • de gevolgen voor de werknemer groter zijn dan de belangen van de werkgever
 • Bezwaar tegen ontslag

  Wordt u ontslagen en bent u het niet eens met uw ontslag? U hoeft uw ontslag niet zomaar te accepteren. U moet voor uzelf opkomen, want een ontslag is niet altijd terecht. Wilt u uw ontslag aanvechten, dan kunt u een ontslagprocedure starten. Omdat hier veel juridische procedures bij komen kijken, is het van belang een arbeidsrecht specialist in te schakelen. Er moet duidelijk vastgesteld worden waarom u het niet eens bent met het ontslag. Daarnaast kunt u aanspraak maken op een ontslagvergoeding.

  Bij Corbeij Juridisch Advies kunnen wij u helpen bij het bewaar maken tegen uw ontslag. Wij zijn ervaren juristen met specialistische kennis van het arbeidsrecht. Bij ons bent u verzekerd van een pragmatische en effectieve afhandeling van uw arbeidsrecht zaak.

   

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Werkgebied

  Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

  Hoofdvestiging