0172 - 79 90 36

Arbeidsrecht advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

Rechten en plichten werknemer in Alphen aan den Rijn

Het arbeidsrecht zit complex in elkaar. Als werknemer weet u niet altijd waar u recht op heeft of wat uw plichten zijn. Heeft u bijvoorbeeld recht op vakantietoeslag of een dertiende maand? Uw werkgever heeft de plicht een correct arbeidscontract op te stellen. Echter, als werknemer moet u altijd alert zijn bij het tekenen van een arbeidsovereenkomst. Werkt het bedrijf volgens CAO, dan bent u als werknemer extra beschermt. Hierin zijn standaard rechten en plichten opgenomen, waardoor u zich daar dus niet druk over hoeft te maken.

Ontslag werknemer

Uw werkgever kan u niet zomaar ontslaan. Hij of zij moet hier een goede reden voor hebben. Toch kan het zo zijn dat u zomaar krijgt te horen dat ze u niet meer nodig hebben. Dit kan gebeuren als u een tijdelijk contract heeft, maar ook als u een contract voor onbepaalde tijd heeft.

U kunt onterecht ontslag ontvangen. In dat geval moet u uw werkgever snel duidelijk maken dat u het niet eens bent met het ontslag. Ook kunt u op staande voet ontslagen worden. In dat geval is het van nog groter belang dat u duidelijk maakt het niet eens te zijn met het ontslag.

Professionele hulp bij ontslag

Wilt u meer weten over wat u kunt doen bij ontslag of wilt u hulp bij het verkrijgen van een ontslagvergoeding? In Alphen aan den Rijn bent u bij Berntsen Mulder Advocaten aan het juiste adres. In een gratis kennismakingsgesprek informeren wij u graag over uw situatie.

 
 

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Ervaren advocaten met specifieke kennis over het arbeidsrecht
  • Veelzijdig kantoor, goede bereikbaarheid
  • Laagdrempelig en heldere communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging

Menu