015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

Hulp bij arbeidsconflict in Alphen aan den Rijn

Een arbeidsconflict is een conflictsituatie tussen een werknemer en werkgever. In de meeste gevallen is er al langer sprake van onenigheid tussen beide partijen waarbij het conflict niet goed opgelost kan worden. Een conflict op het werk kan ontstaan door de volgende situaties: reorganisaties, verstoorde arbeidsrelaties, ontslag op staande voet, disfunctioneren, re-integratie of loonachterstand.

Conflict met werkgever

Op het moment dat er een arbeidsconflict ontstaat tussen werknemer en werkgever is het aan te raden professionele hulp in te schakelen. Een uit de hand gelopen conflict kan namelijk vergaande gevolgen hebben en hier zit niemand op te wachten. Heeft u een arbeidsconflict in de regio Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met Corbeij Juridisch Advies. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden en kansen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht helpen wij u graag bij het oplossen van uw arbeidsconflict.

Uw arbeidsrecht specialist in Alphen aan den Rijn

Een conflict tussen werkgever en werknemer kan veel invloed hebben op uw werkrelatie. Neem daarom op tijd een arbeidsrecht specialist in de arm om ervoor te zorgen dat de situatie niet verslechtert. Neem voor meer informatie over hulp bij een arbeidsconflict contact met ons op door te bellen naar 015 - 666 74 12 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging