015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

 

W.P.M. Mulder

Mr. W.P.M. Mulder studeerde bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden en is sinds 1987 werkzaam als advocaat. Met zijn jarenlange ervaring kan Matthijs Mulder u inmiddels alle ins en outs van het arbeidsrecht vertellen. Hij bezit een enorm breed perspectief en kan uw zaak uitstekend in kaart brengen. Matthijs is lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten en heeft de specialisatieopleiding ‘Civiel Bouwrecht’ gevolgd.

“Ik werk voornamelijk als ‘huisadvocaat’ voor MKB-ondernemers. Vanuit mijn bedrijfsjuridische achtergrond en inmiddels lange praktijkervaring heb ik een brede kijk op de rechtsgebieden waar een onderneming mee wordt geconfronteerd. Dat voorkomt tunnelvisie en draagt bij aan strategievorming en het vinden van het ‘best case scenario’ voor de oplossing van een probleem. Ik onderhoud een goed contact met mijn relaties. Ik denk dat ik een ondernemer goed ‘versta’, omdat ik immers zelf ook ondernemer ben. In toenemende mate werk ik aan complexe geschillen in de bouw. Ik ben perfectionistisch, scherp, agressief als het moet, beschouwend als het kan, maar ook constructief en loyaal.”

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging