015 - 666 74 12

Jurist arbeidsrecht nodig in Alphen aan den Rijn?

 

J.L.J. Kapteijn

Mw. mr. J.L.J. Kapteijn studeerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op twee afstudeerrichtingen: internationaal recht en privaatrecht. Zij deed veel ervaring op bij verschillende multinationals op het gebied van sociaal zekerheidsrecht, pensioenrechten en arbeidsrecht. Sinds 2006 is ze werkzaam als advocaat en heeft ze complexe arbeidsrecht zaken afgehandeld. Naast arbeidsrecht advocaat is Jacomien Kapteijn ook mediator en bemiddelt ze in verschillende conflictsituaties. Daarvoor is ze is geregistreerd in het kwaliteitsregister MfN.

“Het mooie van het vak van advocaat, en met name die van de arbeidsrecht advocaat, is de veelzijdigheid van de te behandelen zaken. Naast juridische kennis en kennis op fiscaal terrein is ook psychologisch inzicht uiterst belangrijk. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn belangrijke voorwaarden om cliënten goed bij te kunnen staan, waarbij de emotionele aspecten niet allesbepalend mogen zijn in de aanpak. Als advocaat bewaak ik deze balans en bereik ik voor mijn clienten een optimaal resultaat door een grondige kennis van het dossier, het rechtsterrein en een gezonde bevlogenheid.”

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge

Hoofdvestiging